ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 

InterLine Stone
Τεχνική Εμπορική Εταιρεία Θεσσαλονίκη
Εμπόριο Πετρωμάτων ΘεσσαλονίκηΗ INTERLINE STONES δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών-τεχνητών πετρωμάτων, σχιστόλιθων και κατασκευών διακόσμησης κήπου, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη πετρώματα εγχώρια και εισαγωγής. 

Η εμπειρία μας, η ποιότητα εργασίας, η ποικιλία, η ποιότητα υλικών, η καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, είναι οι λόγοι για τους οποίους μας προτιμούν, μας προτείνουν και διατηρούν τη συνεργασία τους μαζί μας. 

Με κίνητρο την απόλυτη ικανοποίηση και των πιο αυστηρών απαιτήσεων, η INTERLINE STONES διαθέτει ειδικό τμήμα μελέτης και προτάσεων κατασκευαστικών σχεδίων και λεπτομερειών εφαρμογής στοχεύοντας στην αισθητική τελειότητα.
 
     
     
  Αναλαμβάνει να σας προτείνει λύσεις για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με εξουσιοδοτημένα γραφεία μηχανικών και αρχιτεκτόνων έτσι ώστε να προσαρμόσουμε στα μέτρα σας οτιδήποτε θέλετε να δημιουργήσετε. 

Στο χώρο μας θα βρείτε και λύσεις για το σπίτι με διάφορα έπιπλα παλαιωμένα. Υπάρχει μεγάλη γκάμα που μπορεί να εξυπηρετήσει και τους πιο δύσκολους πελάτες στο είδος.

Στο χώρο της έκθεσης μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυσικά πετρώματα επενδύσεων, δαπέδου, ψηφίδες, ποδιές τζακιών, σκαλοπάτια, πετρώματα κήπου, ψησταριές, φούρνους, βρύσες και διάφορες άλλες κατασκευές.